Fast Fit Plan

Het 6 weken durende Fast Fit Plan

Hoe werkt het?

INTAKE

Personal Training , duo personal training, fast fit plan Tijdens de intake maak je kennis met je trainer en bespreken we jouw wensen, doelen, eventuele blessures en/of andere lichamelijke beperkingen. Daarna starten we met een weegmoment. Hierbij wegen we jouw gewicht, vetpercentage, spiermassa, etc. We kijken hierbij met name naar het vetpercentage en de spiermassa. Samen met de gestelde doelen wordt het plan voor de aankomende zes weken gemaakt.

 

VOEDINGSPLAN

Een belangrijk onderdeel van deze periode is het voedingsplan. Dit plan bestaat uit ‘normale’ producten en wordt gemaakt op jouw wensen. Lust je dus iets echt niet of heb je allergieën? Geef het aan ons door en dan houden we daar rekening mee.

Gedurende de zes weken wordt het plan aangepast en afgestemd op de uitslagen van de weegschaal en de gestelde doelen. Je krijgt 7 verschillende dagmenu’s waarop precies staat wat je moet eten en drinken. Je hoeft dus niet zelf te gaan puzzelen of rekenen met calorieën.

 

HELE GEZIN EET MEE

Iedereen kan mee eten met dit plan. Als je een gezin hebt hoef je dus niet apart te koken. De recepten die je krijgt zijn ook geen extreme of saaie sport recepten, maar normale producten en recepten die misschien niet eens heel veel afwijken van wat je gewend bent. Alleen nu staat er precies hoeveel je ervan mag eten. Met dit plan heb je absoluut geen honger en daardoor is het ook prima vol te houden.

 

HANDIGE VOEDINGSAPP

Tijdens deze zes weken heb je ook toegang tot onze super fijne voedingsapp. Jouw persoonlijke voedingsplan staat in deze app en wanneer er een product tussen staat wat je niet lust of wat je nou net niet in huis hebt hoef je dit product alleen maar aan te klikken en je krijgt een lijst met vervangende producten waarbij dan ook precies staat vermeld hoeveel je er van mag hebben.

De voordelen van onze voedingsplannen zijn:

  • Een plan perfect op maat gemaakt door een ervaren diëtiste;
  • Veel afwisseling in recepten;
  • Geen crashdieet dus geen honger en het resultaat is makkelijker vast te houden. Ook na de cursus;
  • Een flinke stok achter de deur omdat je wekelijks gemeten wordt.

 

 

SPORTEN

Je combineert het voedingsplan met 2 x per week sporten. 1 van die 2 trainingen vindt plaats op maandagavond of woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Dit zijn de speciaal ingerichte Fast Fit trainingsuren. Deze 2 uren zijn alleen toegankelijk voor Fast Fit deelnemers. We trainen dan in kleine groepjes en tijdens de les word je 1 voor 1 gewogen.

 

De trainingen zijn gericht op vetverbranding, conditietraining en behoud of opbouw van spiermassa met als resultaat een strakker, fitter lijf zonder dat je de mooie, natuurlijke rondingen hoeft te verliezen.

 

Wanneer je voor de tweede keer in de week komt sporten mag je zelf bepalen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en alle trainingen zijn onder begeleiding van een docent. Je traint dus altijd effectief en verantwoord. De intensiteit van de trainingen zijn voor iedereen aan te passen. Je kan dus helemaal op eigen niveau sporten. Via een app kun je inschrijven voor een lestijd naar keuze. Wij kunnen je eventueel adviseren bij de leskeuze.

 

THUIS CHALLENGE

Om het beste resultaat te behalen met het Fast Fit Plan krijg je ook verschillende oefeningen voor thuis. Deze oefeningen zijn allemaal te volgen via de Gym Huissen app. Nadat je de oefeningen thuis hebt voltooid vink je die af in de app zodat wij kunnen zien dat deze is afgerond en je stappen voor die week zijn afgerond.

 

WANNEER BEGINNEN?

Maandag 30 mei gaan we van start met het Fast Fit Plan. Dan zijn we precies op tijd klaar om top fit de zomervakantie in te gaan!

 

PRIJS

De totaalprijs van het 6 weken durende Fast Fit Plan is € 250,-

Direct inschrijven of heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie dan horen we dat graag. Tot ziens in de Gym Huissen!