CONTACT

Even voorstellen

the gym huissen Frank Nusteen personal trainerHey! Mijn naam is Frank Nusteen, sinds 2016 ben ik trotse eigenaar van The Gym Huissen. Mijn doel was/is om een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige gym op te zetten waarbij iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en waar er extra aandacht is voor houding, techniek, kwaliteit van training en persoonlijke groei. En dat is gelukt.

Door de jaren heen heb ik The Gym enorm zien groeien. Van een paar lessen CrossGym in de week naar meer dan 30 groepslessen per week en daarnaast uiteraard ook nog de personal trainingen en voedingsprogramma’s.
Mede door ons team en onze leuke en sportieve leden hebben we een super toffe gym kunnen opbouwen waar ik enorm veel plezier uit haal.

Studie en ervaring
Ik ben afgestudeerd aan de ALO Amsterdam als Bewegingsdeskundige.
Na mijn studie ben ik begonnen als bedrijfsleider van een sportcentrum in Huissen waarna ik vervolgens de overstap heb gemaakt naar het personal trainer vak bij 3sixty5 Personal Training in ‘T Gooi en Amsterdam.
Daar kwam ik in aanraking met Start2Move; het grootste opleidingsinstituut in sport en voeding. Bij dit mooie bedrijf ben ik werkzaam geweest als Opleidingsmanager. Wij werken nu nog steeds samen met Start2Move in de vorm van het opleiden van personal trainers.

Mijn motto is: denk niet in mogelijke moeilijkheden maar in moeilijke mogelijkheden…

Ik hoop snel kennis met jou te maken bij The Gym Huissen.
Tot snel!

TELEFOON
06 12 84 04 27
EMAIL
info@thegymhuissen.nl
LOCATIE
Veilingweg 9a, Huissen
KVK
85992739
ALG. VOORWAARDEN

gratis proefles

vul onderstaande gegevens in en train 1x gratis mee!

  NAAM (verplicht)

  E-MAIL ADRES (verplicht)

  TELEFOONNUMMER

  IK WIL 1X GRATIS MEETRAINEN MET

  BERICHT

  The Gym Huissen