PERSONAL TRAINING

Personal training bij The Gym Huissen

The Gym Huissen is bij uitstek dé personal training studio in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Wij streven naar het behalen van de beste, duurzame resultaten. Niet alleen wordt er een persoonlijk sportplan samengesteld maar ook een op maat gemaakt voedingsplan. De afwisselende trainingen, de wekelijkse evaluatiemomenten en de persoonlijke, professionele aandacht zorgen ervoor dat je 100% voor je doelstellingen blijft gaan.
WAAROM PERSONAL TRAINING BIJ THE GYM HUISSEN?
  • Personal training is één van onze specialiteiten;
  • Gediplomeerde trainers in sport en voeding;
  • Een perfect op maat voedingsplan met gratis gebruik van een handige voedingsapp;
  • Geen andere sporters in de zaal en dus geen afleiding;
  • 7 dagen per week geopend en daardoor flexibel in trainingstijden. Personal training aan huis of op het werk behoort ook tot de mogelijkheden.
Duo personal training
Wanneer je liever niet in een groep traint, maar het wel gezellig vindt om met iemand samen te trainen is duo personal training wellicht interessant. Train samen met je partner, collega of een vriend(in) en krijg intensieve, persoonlijke begeleiding, maar deel de kosten met je sportmaatje.
tijdsduur
De duur van een (duo) personal training is 55 minuten.
​Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van personal training of duo personal training? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan via info@thegymhuissen.nl
Liever even bellen of een whatsapp bericht sturen? Dit kan via telefoonnummer 06 12 84 04 27
The Gym Huissen