SLIMMER AFVALLEN

SLIMMER AFVALLEN VOEDINGSBEGELEIDING
Wil jij afvallen, aankomen, in balans blijven en/of meer energie? Dan is voeding een belangrijk onderdeel in dit proces. Wij bieden voedingsplannen aan voor de duur van 6 of 10 weken. Ook wanneer je niet bij ons sport kan je bij ons een voedingsplan volgen.
VOOR HET HELE GEZIN
De voedingsplannen waar wij mee werken worden door een diƫtiste speciaal voor jou op maat gemaakt en toch kan het hele gezin mee eten. De recepten verschillen namelijk in samenstelling niet zoveel van hoe je normaliter zou koken. Het zit hem vooral in de hoeveelheden en die staan exact beschreven. Je hoeft dus niet apart te koken voor de rest van het gezin.
Doordat het plan is opgedeeld in meerdere malen per dag een kleinere hoeveelheid heb je geen hongergevoel. Hierdoor hou je het beter vol.
STOK ACHTER DE DEUR
Wekelijks meten wij je gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikvet. Vervolgens wordt er weer een nieuw voedingsplan gemaakt wat is aangepast op de actuele meetgegevens en met andere recepten. Zo werk je altijd met een plan aangepast op jouw situatie en met afwisselende gerechten.
HANDIGE APP
Via een handige app kan je onder andere producten selecteren die je niet zo lekker vindt of niet in huis hebt en krijg je suggesties ter vervanging.

Meer informatie of direct beginnen?

Maak dan gebruik van het onderstaande formulier

  NAAM (verplicht)

  E-MAIL ADRES (verplicht)

  TELEFOONNUMMER

  IK WIL...
  meer informatiedirect beginnen

  BERICHT

  The Gym Huissen